• Piano Header V1

Pianoles

Iedereen kan pianoles volgen, welke leeftijd u ook heeft. Wat de piano ook tot een uitstekende keuze maakt, is het feit dat het instrument kinderen een heel brede basis biedt, ook als ze later besluiten een heel ander instrument te gaan spelen.

Niet voor niets wordt veel muziek aan de piano geschreven, en niet voor niets spelen talloze musici piano als tweede instrument. Verder is een piano natuurlijk heel aantrekkelijk omdat het instrument net zo goed alleen als in allerlei formaties en ensembles te bespelen is.

Het begeleiden van een koor, samenspelen met een fluitist of een violist - alles is mogelijk. Datzelfde geldt als het om muziekstijlen gaat. Een piano is vrijwel elk soort muziek stijl op z'n plaats, van jazz en pop tot klassiek en latin. Met de komst van de silent piano is er bovendien op elk tijdstip van de dag te oefenen zonder huisgenoten of buren tot last te zijn!

Online pianoles
Er zijn vele websites die online pianoles aanbieden. Dit is een leuke manier om met de piano in aanraking te komen en ook de basispricipes ervan te leren kennen. Echt goed leren pianospelen leert u er echter niet. Met een pianodocent leert sneller en op de juiste manier pianospelen.

>> klik hier voor pianodocenten

MMS 950x220

onderkant piano3