• Piano Header V1

Leren pianospelen

Hieronder een selectie van boeken over pianospelen:

Pianospelen voor dummies | Black Neely

Sla dit boek open, neem samen met virtuoos Blake Neely een paar eenvoudige oefeningen door, en al snel speel je de sterren van de hemel. Dit beginnersboek, tevens songbook, helpt je de juiste toon te vinden, van eenvoudige toonladders tot bekende melodieën, klassieke thema's, blues en nog veel meer. Maar misschien kun je al spelen en wil je je spel verbeteren of een andere stijl ontwikkelen of heb je hulp nodig bij het vinden van een docent. In al die gevallen is dit het boek dat je nodig hebt. Inclusief bijbehorende audio-CD met alle 97 liedjes en oefeningen uit het boek.

>> Bestel online bij Bol.com

Praktisch handboek "piano leren spelen" | Mary Sue Taylor & Tere Stouffer

Hebt u de grootste moeite met saaie instructies? Ga dan snel achter een piano of keyboard zitten en begin te spelen! Dit handboek toont u de grondbeginselen - foto voor foto en toets voor toets. Al snel zult u niet alleen noten, muzieksymbolen en eenvoudige akkoorden kunnen lezen en spelen, maar ook geavanceerde akkoorden in majeur en mineur. Zodra u aan de hand van eenvoudige oefenstukjes alles hebt geleerd over stappen en intervallen, over dynamiek en tempo, over metrum, harmonie en beweging, kunt u allerlei liedjes spelen van blues tot rock-'n-roll. De bijlagen met extra oefenstukken in verschillende muziekstijlen zorgen voor nog meer speelplezier. - Beknopte lessen tonen u alle stappen om de verschillende pianovaardigheden onder de knie te krijgen en zijn ideaal als naslagwerk - Gedetailleerde kleurenfoto's laten de juiste vingerzetting zien - Korte, eenvoudige muziekstukjes helpen u de akkoorden en technieken in te oefenen.

>> Bestel online bij Bol.com

Piano-oefeningen voor dummies | David Pearl

Verbeter je spel en word een echte pianovirtuoos! Is pianospelen je passie? Dit makkelijk leesbare boek staat vol met leuke oefeningen om je pianotechniek bij te slijpen, variërend van opwarmoefeningen en majeuren mineurtoonladders tot octaven, akkoordcadensen enzovoort. Je speelt lastige ritmes, oefent verschillende tempo's, speelt een voordrachtstuk aan het eind van elk hoofdstuk en vindt inspiratie om muziek op jouw manier te spelen. David Pearl is auteur van diverse boeken, waaronder The Art of Steely Dan, jazztranscripties en pianoarrangementen van jazznummers en klassieke stukken. Hij geeft al meer dan 30 jaar pianoles en is professioneel uitvoerend musicus.

>> Bestel online bij Bol.com

MMS 950x220

onderkant piano3